Syn Ze Sase Tri in concert in Bucuresti

Syn Ze Sase Tri anunță un nou spectacol la București pe 27 martie, împreună cu Abacus și Treasondom.

Syn Ze Sase Tri a fost înființată în 2007 la inițiativa lui Alex „Corbu” Mihai, Andrei „Hultan” Ionescu și Paul „Strigoi” Bologan, care au găsit calea de a exprima muzica și ideologia prin black metal.

Trupa a fost fondată cu intenția de a promova povești, fragmente de istorie, basme și obiceiuri populare din vasta cultură românească veche, din poveștile precreștine. În același timp, prin imaginile care completează muzica și conceptul, încearcă să promoveze cele mai importante și frumoase site-uri și locuri cu încărcătură istorică din cultura românească.

Treasondom este o trupa death metal / grindcore din Targu Mures. A fost fondată cu scopul de a scăpa de furia și mânia pe care o colectăm zilnic. Versurile se bazează pe critici sociale, anti-politică, anti-religie, imoralitate și probleme existențiale. Fiecare propoziție, fiecare cuvânt este inspirat de dezolarea est-europeană. Fără modă, fără tendințe, fără compromisuri! Treasondom este un mare deget mijlociu direct în fața acestui mediu corupt, lacom și abuziv pe care îl numesc ca societate!

Abacus este o trupă de death-metal din Cluj-Napoca.

image - see following caption
Photo: m